Gépkocsi bérleti díjak

Gépkocsi bérleti szolgáltatás sofőr nélkül.

Bérleti díjak:

24 órás bérleti díj, 2-3 napra, 40 €/ nap + üzemanyag +200 € kaució,

4-6 napra, 35 €/ nap + üzemanyag + 200€ kaució,

7 nap, vagy annál hosszabb bérleti idő esetén, 24 órás bérleti díj 30 €/ nap + üzemanyag +200 € kaució

Megjegyzések: A gépkocsi bérlése attól az időponttól indul, amit Ön a megrendelőlapon feltüntetett, mint átvételi időpont (nap/óra)! A leadás, ehhez az időponthoz mért X.ik nap, 24. órájáig kell megtörténjen, vagyis ha reggel 10-re kéri, akkor reggel 10-ig kell leadnia a gépkocsit. Minden megkezdett késedelembe eső óráért, további 10 euró kerül felszámításra.

Mi Playa Del Carmenen vagyunk, amennyiben ott lesz felvéve és leadva a gépkocsi, úgy a mindenkori napi árak érvényesek. Minden esetben 200€ a kaució, amit azonnal vissza is adunk, ha a kocsival minden rendben, valamint tele tankkal és kitakarítva jön vissza, ahogy át is adjuk.

Amennyiben nem Playa Del Carmenen van az átvétel vagy a leadás, úgy 25 € felár van alkalmanként, viszont ez az összeg tartalmazhatja a reptéri transzfert is, vagyis a reptérre visszük Önöknek a kocsit, és távozáskor például a Cancuni szállodához, vagy ahova kéri a megrendelőben, oda megyünk Önökhöz a kocsiért aztán ki is visszük még a reptérre.

Végleges foglaláshoz az összeg 50%-át 5 munkanapon belül be kell előre utalni, csak ebben az esetben garantált.

Gépkocsi bérleti szolgáltatás biztosított helyben sofőrrel.

(Nem kell helyismeret, nincs szükség GPS-re, és nem kell kauciót letenni!)

Playa Del Carmenról való indulással, 2 főre 60 €/maximum 5 órára, plusz üzemanyag. Más helyszínről való indulással (bárhonnan Cancun és Tulum közt), 80€/maximum 5 órára, plusz üzemanyag minden olyan út, ami össz kilométerben nem haladja meg a 300 kilométert.

Amennyiben egy nap alatt több mint 300 kilométeres távot kell megtenni, ( pl. Chichen Itza, Los Colorados, vagy ha Cancun a kiinduló pont),ilyenkor plusz 20€ alapdíjjal kell számolni  /fő. Minden további fő 30 €/fő.

Gyerek ár 2 fő felett 14 éves korig 20€/gyerek.
Maximum 6 fős lehet egy egy csapat mivel ezek kis létszámú privát utak/kirándulások, utána plusz kocsival kell számolni.
Egyszerre nem viszünk általában csak egy-két családot/baráti csapatot, így teljesen privát jellegűek a kirándulások. (Ettől csak abban az esetben terünk el, ha előzetes egyeztetést követően,mindkét fél elfogadja és beleegyezését adja!)

Ide vonatkozó megjegyzések: Naponta maximum 5 órára vehető igénybe ez a szolgáltatás, utána 10€/kocsi, minden megkezdett óra. Az üzemanyag illetve az óra szám, minden esetben az otthoni indulástól, vagyis Playa Del Carmentől van számolva és az oda visszaérkezésig! Vagyis, ha pl. Cancunba vagy Tulumba kell menni Önökért, akkor az oda-vissza út üzemanyaga és ideje is hozzá lesz számítva. Ebben az esetben azonban már biztos átlépi a 300 km-t a napi táv, így plusz 20€ /fő alapdíjjal kell számolni!!

Oda megyünk, ahova csak Ön kéri, de természetesen ötleteket/program és kirándulási tippeket is adunk mit és mikor érdemes megnézni. Vannak olyan program lehetőségek is, mely keretén belül, akár 2-3 helyszín is meglátogatható egy nap alatt, illetve szigetekre is el tudjuk Önöket vinni, így ott már nem kell külön autót bérelni!

Minden kirándulás előtt adunk egy hozzávetőleges költség összeget.

Piramis látogatásnál adunk magyar nyelvű nyomtatványt a látogatott helyekről, hogy mit kell tudni az adott helyszínekről. Amennyiben szeretnék, hogy a kísérő is bemenjen Önökkel a piramisokhoz, vagy bármilyen más helyre, úgy a belépőket Önöknek kell fizetniük.
A napi árak, nem tartalmazzák a belépőket, parkolási díjakat, és esetleges komp árakat!

Amennyiben így szimpatikus az ajánlat, úgy nagyon fontos a nagy érdeklődésre való tekintettel időben jeleznie, hogy biztos szabadok legyünk a kért időpontban. Két opciót tudunk biztosítani. Az egyik, hogy beírjuk fixre és lefoglalják az adott napokat/kirándulásokat amiket kérnek. (Ilyenkor az összeg egy bizonyos részét be kell utalni biztosíték gyanánt.)

A másik, hogy érkezés előtt pár nappal még ránk szólnak, és az esetleges szabadon maradt napokból tudnak még foglalni. (Erre azonban nem tudunk garanciát vállalni, hogy lesz még annyi szabad napunk, és pont akkor, ahogy Ön szeretné!)

Az előre lefoglalt napok, azonban minden esetben garantáltak!


További szolgáltatások:

Transzfer árak: Cancun - Playa 60 € 2 főig plusz fő 20 €/fő.  

Extra szolgáltatások:

GPS+Telefon+Feltöltött mobilkártya+folyamatos helyi segítség

Tudunk ajánlani mobiltelefont helyi offline GPS-el feltöltve, valamint korlátlan belföldi híváslehetőséggel (Mexikó), korlátlan Whatsapp üzenet használattal, és 1 Gb mobil internet tartalommal.

Átadásnál, 40-50 percben átbeszélünk mindent, amit tudni kell Mexikóról, kirándulási lehetőségeknél mik az igazán jók, és hogy lehet ezeket teljesen jó áron kihozni, hol érdemes enni, vásárolni, mindent ami Önöket érdekli.

Mivel ezáltal rendelkezni fognak helyi telefonnal, bármikor adódik egy kérdés (ami biztos, hogy rengeteg kérdés fog adódni ittlétük során!!!), bármikor felhívhatnak és segítséget kérhetnek tőlünk! (Mindenki, aki eddig igényelte, úgy nyilatkozott, hogy nagyon megérte, hatalmas segítség volt!)

Teljes időszakra benne a feltöltött kártya díja is, mindössze 50 €!


PLAYA DEL CARMEN
YUCATÁN FÉLSZIGET
(KARIBI TÉRSÉG)