Gépkocsi bérleti díjak

Gépkocsi bérleti szolgáltatás sofőr nélkül.

Bérleti díjak:

24 órás bérleti díjak, melyek tartalmazzák a teljes biztosítást törés- és lopáskárra 200€-ós önrésszel, autómentést, takarítás díját és egy mexikói SIM kártyát 1,5 Gb mobilnettel!

Minimum bérlési idő 3 nap!

3 napra 50 €/ nap + 200 € kaució,

4-7 napra 45€/ nap + 200 € kaució,

8 vagy annál hosszabb bérleti idő esetén 40€/nap +200€ kaució.

Megjegyzések: 

A gépkocsi bérlése tele tankkal kerül átadásra és visszavételre! A bérlés attól az időponttól indul, amit Ön a megrendelőlapon feltüntetett, mint átvételi időpont (nap/óra)! A leadás, ehhez az időponthoz mért X.ik nap, 24. órájáig kell megtörténjen, vagyis ha reggel 10-re kéri, akkor reggel 10-ig kell leadnia a gépkocsit. Minden megkezdett késedelembe eső óráért, további 10 euró kerül felszámításra.

Mi Playa Del Carmenen vagyunk, így amennyiben a gépkocsi a városon belül egy általunk megadott ponton lesz felvéve és leadva úgy a mindenkori napi árak érvényesek. Amennyiben a Bérlő más felvételi, vagy leadási pontot jelöl meg Playa del Carmenen belül, úgy alkalmanként plusz 10€ kerül felszámításra! Minden esetben 200€ a kaució, amit azonnal vissza is adunk, ha az autóval minden rendben, valamint tele tankkal került visszaadásra, ahogy át is adjuk.

Amennyiben nem Playa Del Carmenen, hanem Cancunban van az átvétel vagy a leadás, úgy 50€ felár van alkalmanként, viszont ez az összeg tartalmazhatja a reptéri transzfert is, abban az esetben, ha az érkezés vagy hazautazás napja a gépkocsi felvételének vagy leadásának időpontján van! A gépkocsi tele tankolása ebben az esetben, a visszavételezés helyszínén történik meg, nem pedig Playa del Carmenen.

Végleges foglaláshoz az első bérleti nap díját 5 munkanapon belül be kell előre utalni, csak ebben az esetben garantált a foglalás.

Honda CRV

Nissan Note

Nissan Sentra

Nissan Versa

Renault Duster

Suzuki Ignis

Fiat Uno


PLAYA DEL CARMEN
YUCATÁN FÉLSZIGET
(KARIBI TÉRSÉG)