KIRÁNDULÁS ÁRLISTA PLAYA DEL CARMENRŐL VALÓ INDULÁSSAL

Teljes segítségnyújtás magyarul, indulástól-haza érkezésig,
hogy a nyaralás tényleg nyaralás legyen, ne egy érthetetlen világ!

Keressen bizalommal, Önökért vagyunk!

Azokat a kirándulásokat melyeket ottalvással kínáljuk, meg lehet rendelni 4*-os szállodákba is felár ellenében!

Uticél:
(Playa del Carmenről való indulással!)
Ár 2-4 fő esetén Ár 5-7 fő esetén Gyerek kedvezmény 14 fős korig Időtartam Megjegyzés
Tulum+ Coba 60€/fő 50€/fő -10€/gyerek 8 óra Fejenként 2 hűtött üdítőt vagy sört tartalmaz!
Tulum + Cenote Cristalino és/vagy Akumal Beach 60€/fő 50€/fő -10€/gyerek 8 óra Fejenként 2 hűtött üdítőt vagy sört tartalmaz!
Isla Mujeres +Cancun 60€/fő 50€/fő -10€/gyerek 10 óra Fejenként 2 hűtött üdítőt vagy sört tartalmaz!
Akumal Beach, Cenote Cristalino, Puerto Aventuras, Xpu-ha beach, Croco Cun Zoo vagy Playa Maroma meglátogatása 60€/fő 50€/fő -10€/gyerek 8 óra Fejenként 2 hűtött üdítőt vagy sört tartalmaz!
A feltüntetett helyszínekből, 2-3 helyszín meglátogatása lehetséges egy nap alatt!
Isla Holbox
(Holbox Szigete)
60€/fő 50€/fő -10€/gyerek 10 óra Fejenként 2 hűtött üdítőt vagy sört tartalmaz!
Las Coloradas (Rózsaszín tó), vagy
Bacalar 7 színű tó (a kék 7 árnyalata)
110€/fő 100€/fő -10€/gyerek 12 óra Fejenként 2 hűtött üdítőt vagy sört tartalmaz!
Chichen Itza + Cenote Ik Kil,+ Valladoid vagy Tequila túra 80€/fő 70€/fő -10€/gyerek 10 óra Fejenként 2 hűtött üdítőt vagy sört tartalmaz!
Valladoid + Tequila túra+ Chichen Itza + Cenote Ik Kil + Merida +Mayapan és/vagy Uxmal +Progreso (piac és beach) + Rózsaszín tó flamingókkal +Celestum öko park és part 425€/fő 395€/fő -20€/gyerek 4 nap/3 ékszaka Szállás 3*-os szállodákban reggelivel, privát, kis csoportos kirándulás rengeteg látnivalóval, magyar kísérővel. Igazi kalandtúra az igazi Mexicóba!
A programok/látnivalók egyeztetést követően módosíthatóak.
Tequila túra+ Chichen Itza + Cenote Ik Kil + Merida +Mayapan és/vagy Uxmal +Progreso (piac és beach) + Rózsaszín tó flamingókkal 335/fő 315€/fő -15€/gyerek 3 nap/2 ékszaka Szállás 3*-os szállodákban reggelivel, privát, kis csoportos kirándulás rengeteg látnivalóval, magyar kísérővel. Igazi kalandtúra az igazi Mexicóba!
A programok/látnivalók egyeztetést követően módosíthatóak.
Uticél:
(Playa del Carmenről való indulással!)
Ár 2-4 fő esetén Ár 5-7 fő esetén Gyerek kedvezmény 14 fős korig Időtartam Megjegyzés
Valladoid + Tequila túra+ Chichen Itza + Cenote Ik Kil + Merida +Mayapan és/vagy Uxmal +Progreso (piac és beach) + Rózsaszín tó flamingókkal +Celestum öko park és part 475€/fő 445€/fő -20€/gyerek 4 nap/3 ékszaka Szállás 4*-os szállodákban reggelivel, privát, kis csoportos kirándulás rengeteg látnivalóval, magyar kísérővel. Igazi kalandtúra az igazi Mexicóba!
A programok/látnivalók egyeztetést követően módosíthatóak.
Tequila túra+ Chichen Itza + Cenote Ik Kil + Merida +Mayapan és/vagy Uxmal +Progreso (piac és beach) + Rózsaszín tó flamingókkal 375€/fő 355€/fő -15€/gyerek 3 nap/2 ékszaka Szállás 4*-os szállodákban reggelivel, privát, kis csoportos kirándulás rengeteg látnivalóval, magyar kísérővel. Igazi kalandtúra az igazi Mexicóba!
A programok/látnivalók egyeztetést követően módosíthatóak.
Tulum + Bacalar 215€/fő 205€/fő -10€/gyerek 2 nap/1 ékszaka Szállás 3*-os szállodákban, privát, kis csoportos kirándulás, mely érint egy romvárost és a legszebb édes vizű tavat. Mindvégig magyar kísérővel.
Tulum + Bacalar+ Uxmal +Merida +Progreso (piac és beach) + Rózsaszín tó flamingókkal + Chichen Itza + Cenote Ik Kil + Tequila túra 550€/fő 510€/fő -30€/gyerek 5 nap/4 ékszaka Szállás 3*-os szállodákban reggelivel, privát, kis csoportos kirándulás rengeteg látnivalóval, magyar kísérővel. Igazi kalandtúra, egy csomag az igazi Mexicóba, minden lehetséges látnivalóval! Piramisok, tengerpartok, Cenote, Tequila gyár és a legszebb tó megtekintése!
A programok/látnivalók egyeztetést követően módosíthatóak.
Tulum + Bacalar +Merida +Progreso (piac és beach) + Rózsaszín tó flamingókkal + Chichen Itza + Cenote Ik Kil + Tequila túra 470€/fő 440€/fő -20€/gyerek 5 nap/4 ékszaka Szállás 3*-os szállodákban reggelivel, privát, kis csoportos kirándulás rengeteg látnivalóval, magyar kísérővel. Igazi kalandtúra, egy csomag az igazi Mexicóba, minden lehetséges látnivalóval! Piramisok, tengerpartok, Cenote, Tequila gyár és a legszebb tó megtekintése!
A programok/látnivalók egyeztetést követően módosíthatóak.

IDE VONATKOZÓ MEGJEGYZÉSEK:

Kirándulási díjaink Playa Del Carmenról való indulással, vannak számolva. Más helyszínről való indulással (bárhonnan Cancun és Tulum közt), ilyenkor plusz 20€/fő felárral kell számolni.

Maximum 6-7 fős lehet egy egy csapat mivel ezek kis létszámú privát kirándulások, utána plusz kocsival kell számolni.

Egyszerre nem viszünk általában csak egy -két családot/baráti csapatot, így teljesen privát jellegűek a kirándulások. (Ettől csak abban az esetben terünk el, ha előzetes egyeztetést követően,mindkét fél elfogadja és beleegyezését adja!)

Az előre megadott időtartamon túl, minden megkezdett óra további 10€/.

Piramis látogatásnál adunk magyar nyelvű nyomtatványt a látogatott helyekről, hogy mit kell tudni az adott helyszínekről. Amennyiben szeretnék, hogy a kísérő is bemenjen Önökkel a piramisokhoz, vagy bármilyen más helyre, úgy a belépőket Önöknek kell fizetniük.

A napi árak, nem tartalmazzák a belépőket, autópálya- és parkolási díjakat, valamint az esetleges komp árakat!

Amennyiben így szimpatikus az ajánlat, úgy nagyon fontos a nagy érdeklődésre való tekintettel időben jeleznie, hogy biztos szabadok legyünk a kért időpontban. Két opciót tudunk biztosítani. Az egyik, hogy beírjuk fixre és lefoglalják az adott napokat/kirándulásokat amiket kérnek. (Ilyenkor az összeg egy bizonyos részét be kell utalni biztosíték gyanánt.)

A másik, hogy érkezés előtt pár nappal még ránk szólnak, és az esetleges szabadon maradt napokból tudnak még foglalni. (Erre azonban nem tudunk semmilyen garanciát vállalni, hogy lesz még annyi szabad napunk, és pont akkor, ahogy Ön szeretné!)

Az előre lefoglalt napok, azonban minden esetben garantáltak!

Előre megadott kirándulásainkon kívül, szinte bármilyen más helyszínt is megrendelhet egyéni igényeinek megfelelően. Mi olyan helyekre is elvisszük, ahová mások nem! Megmutatjuk az igazi Mexikót, mindent amire kíváncsi. Ha akar horgászhat, búvárkodhat, napozhat, piramisokat látogathat, azt teszi amihez csak kedve van, és mi azt nyújtjuk amit Ön kér tőlünk.

Garantáljuk, hogy ez egy feledhetetlen utazás lesz, stressz és idegeskedés nélkül, igazi kikapcsolódás, ahol nemcsak a szállodákat és azok közvetlen tengerpartjait, valamint a kínai hűtő mágnesek világát kapja.

 MINDEZT MAGYARUL, MAGYAR KOLLÉGÁKKAL AZ EGÉSZ ÚT ALATT!!!

További szolgáltatásaink:

  • komplett utak összerakása, indulástól hazaérkezésig
  • autóbérlés alacsony és azonnal visszatérítendő kaucióval
  • autóbérlés magyar nyelvű sofőrrel
  • privát kirándulások/fakultatív programok, körutazások a Yucatán félszigeten az Ön igénye szerint magyar kísérővel,
  • reptéri transzfer szolgáltatás
  • GPS, mobiltelefon, mexikói SIM kártya biztosítás vendégeink részére
  • előzetes és helybeni segítségnyújtás magyar nyelven az utazás megszervezésénél, valamint kint létük alatt!

Kérjük írjon, hívjon, keressen minket bátran. önökért vagyunk!

Kérjük írjon, hívjon, keressen minket bátran. önökért vagyunk!

Elérhetőségeink:
Mobil/Whatsapp/Viber: +52(984)2098144
Facebook: fb.memexicomagyarul
E-mail: mexicomagyarul@gmail.com

További ötletek, ajánlatok

Xcaret Eco Szabadidő Park

Egész napos program mindenkinek. Remekül szervezett színes programok. A dzsungeltől a homokos tengerpartig minden megtalálható. Programok: Szinte mindenki az úszással kezdi a napját, ezért azt érdemes azt inkább kora délutánra hagyni. Késő délután: 5-kor a Maja show-t, 6-kor a lovas bemutatót és végül 7-kor a záró show-t érdemes megnézni. Utóbbiban bemutatják Mexikó történelmét és különböző népcsoportjait. Lélegzetelállító, megéri megvárni!

Quinta Avenida – a híres 5. sugárút

Playa del Carmen szíve. Aki ide ellátogat, annak kihagyhatatlan. Itt minden megtalálható amit a turista kívánhat. Az egész utca boltokból, plázákból, helyi árusokból és beülős helyekből áll. Persze ha a nyüzsgésre és a vásárlásra vágyik. Főleg este kel életre az utca, amely hosszan vezet a városban. Fények, illatok, zenék és nyelvek keveredése. De igazi élmény. Az éttermeket érdemes kipróbálni, főleg ahol élőzene van, nagy az élet!

Coba – ősi maja romváros

Coba, a Mexikóban fekvő ősi maja város volt a környék közigazgatási és politikai központja- valamit fontos kereskedelmi utak kereszteződése-, amelynek virágkorában 50.000 lakosa volt. Épületeinek legtöbbje 500 és 900 között épült. Cobaban több nagy templom és piramis látható, a legmagasabb közülük a 42 méteres a Nohoch Mul piramis. A dzsungelben bicikli bérelhető, így érhetünk el a 120 lépcsős piramisig, melynek tetejéről a végeláthatatlan dzsungel képe tárul elénk.

Jungle Place – állatrezervátum

Érdemes megtekinteni a Jungle Place természetvédelmi terület játékos pókmajmait is. Ez egy nem mindennapi élmény. Nagyon népszerű a park, ami több mint egy szokványos állatkert. Nagyon szép park, rengeteg majommal. Ha van a családban majmokat szerető gyerek, akkor ez kötelező program. Rokonszenves, nem nagyüzemi jellegű állatgondozó telep.

Cenote Chikin Ha – természetvédelmi terület

Varázslatos élmény. Egyesüljön a természettel. Aki a Maya riviérára látogat, ezt mindenképpen látnia kell. A hatalmas mészkő barlangrendszer kiváló helyszín az – akár a minimális tapasztalattal rendelkező – búvárkodás szerelmeseinek.

Tulum – ókori Maya romváros

Tulum egy maja romváros Mexikóban, Cancúntól 130 kilométerre délre, a Riviera Maya nevű tengerparton. Az egyetlen maja romváros, amely közvetlenül a tengerpartra épült. Megéri a látogatást, akit érdekel a történelem, de a romoktól pár lépcsőfokra már ott is a gyönyörű tengerpart. A látvány fantasztikus.

Akumal Beach – strand és teknősök

Kristálytiszta víz, fehér homok, ahol akár teknősökkel is úszhat. Tiszta és nagyon csendes hely. Kitűnő választás gyerekekkel nyaralóknak. Érdemes meglátogatni a falut is, ami nagyon hangulatos és az árusok udvariasak, nem tolakodóak.

Cozumel sziget

A Maja Riviérával szemben, rövid hajóútra a Karib-tengerben helyezkedik el ez a sziget, mely egyszerre nyüzsgő búvárparadicsom és nyugodt pihenőhely. Hangulatos mexikói utcák, éttermek, bárok és csodálatos, vakítóan fehér homokos partok várják az idelátogatókat.

Cancun – szállodasor

Más mexikói városoktól éltérően Cancúnban sem központi piactér, sem régi katedrális, esetleg templom, vagy egyéb történelmi építmény nincs. A kereken 20 kilométer hosszú közvetlen tengerparti szállodasoron bevásárlási, szabadidős illetve különféle kikapcsolódási lehetőségeket lehet találni. Cancún a földközi-tengeri buliközpontok Mallorca és Ibiza amerikai megfelelőjének tekinthető.

Isla Mujeres – “Asszonyok szigete”

Latin-Amerika legbiztonságosabb helye

A szigetre látogatóknak lehetősége van együtt úszkálni a delfinekkel, illetve lamantinokkal. A program ideje alatt az idomár különböző feladatokat ad az állatoknak, önt is bevonva “játékba”. Itt található a világ legnagyobb víz alatti múzeuma, amelynek nem csupán az a különlegessége, hogy több mint négyszáz életnagyságú emberi figurát lehet megcsodálni egyedi helyszínen, hanem hogy a szobrok folyamatosan formálódnak a víz alatti környezetben.

Holbox sziget

A Yucatán-félsziget közelében, egy eddig még kevéssé ismert, pici sziget Holbox. Hosszú kilométereken keresztül a part nyugalmas és romantikus. Természetes környezetükben élő állatokban, egzotikus madarakban, vízi teknősökben, delfinekben gyönyörködhetünk. A szigeten mindössze egy falu található 1 500 lakossal, akik főleg halászatból élnek. Ideális üdülőhely a természet szerelmeseinek, az érintetlen partok kedvelőinek, és feltétlenül ajánljuk a nászutasoknak is

Punta laguna

Punta Laguna egy 5 000 hektáros a kormány által védett természetvédelmi terület. Elsősorban pókmajmok és jaguárok számára nyújt természetes otthont a rezervátum, de pumák mellett a legkülönbözőbb madárfajok is megtalálhatóak itt. Viszonylag olcsón, kitűnő túravezetésben lehet részünk. A vadregényes dzsungeltúra része a közeli csodálatos lagúna megtekintése is.

Xel-ha Park – “maga a paradicsom”

Elképesztő öko-élménypark a Karib tenger és egy folyó találkozásánál. Egész napra kínál elképesztő szórakozási lehetőséget. Itt eltölthetünk egy egész napot különböző programokkal, vagy akár csak koktélozhatunk és pihenhetünk, bámulhatjuk a szép tengert és annak partját, vagy hamakákban ringatózhatunk. Delfinekkel való úszkálás egy életre szóló emlék. Mellette még láthatunk papagájokat, leguánokat. Mint ahogy bárhol Mexikóban, itt is finom ételeket ehetünk.

Sian Ka’an Bioszféra rezervátum

A Sian Ka’an Bioszféra-rezervátum Mexikó legnagyobb tengeri természetvédelmi területe. Számos, a területen élő őshonos és veszélyeztetett állat- és növényfaja, az itt előforduló ökoszisztémák sokfélesége, a fenntartható fejlődésben betöltött szerepe és a rezervátum területén talált maja kultúra nyomai miatt 1986-ban az UNESCO Ember és Bioszféra Programjának részévé vált, majd 1987-ben felkerült a Világörökségek listájára. A bioszféra-rezervátum területén élő emberek száma kétezerre tehető, többségük a tengerparton él főleg olyan halászfalvakban, mint Punta Allen és Punta Herrero. A rezervátum földjének mintegy egy százaléka van magánkézben.

Chichén Itzá

Maja-tolték romváros a Yucatán-félsziget északi részén. Az 500 körül épült maja várost a 10. században a Tulából kelet felé menekülő toltékok elfoglalták, majd a harci szövetségre lépő két nép katonai vezetői a maja-tolték birodalom fővárosává tették. A toltékok honosították meg Kukulkán – a tollas kígyóisten – tiszteletét, harci szokásaikat és az emberáldozat rítusát, amelynek jeleit a város ma is magán viseli. Chitchén Itzá a két nép kultúrájának és művészetének találkozási pontja. A város egyedülálló építészeti rom-együttese 1988 óta az UNESCO kulturális világöröksége, és a világ hét új csodáinak egyike.

Cenote tavak

A cenote (kiejtése: szenote) természetes módon kialakult kútszerű karsztképződmény. A mészköves felszín beszakadásával keletkezik, átmérője és mélysége is néhány métertől akár száz méteres nagyságrendig terjedhet, alján rendszerint álló- vagy némely esetben folyóvíz található. Neve a maja nyelvű tz’onot szóból származik, jelentése: kút vagy szakadék. A legismertebbek azok, melyek valamely maja romváros közelében vannak, ilyen például Yucatán államban Chichén Itzában a Cenote Sagrado (azaz Szent Cenote vagy Áldozat Kútja) és innen nem messze az Ik Kil, vagy a Dzibilchaltúnnál levő cenote. Tulum község területén pedig több földalatti barlangrendszer húzódik, melyek helyenkénti beszakadása szintén cenoték létrejöttét okozta.


PLAYA DEL CARMEN
YUCATÁN FÉLSZIGET
(KARIBI TÉRSÉG)